Strandwandeling

"Snel, intens, veilig en vertrouwd, met heel veel Kwartjes."

Je bent altijd welkom op onze werkplek. Het grootste, breedste en zanderigste ‘kantoor’ ter wereld!

Het strand! Droge voeten niet gegarandeerd!

Direct aan zee wonen maakt dat we iedere dag, ieder moment, wanneer we maar willen, met jou het strand op kunnen… met de golven en wind als achtergrondmuziek maken we de mooiste soundtrack voor jouw leven! Tussen het zout, zand en de wind zijn er geen plekjes meer om je te verstoppen. Je mag jezelf laten zien. Puur, rauw, open en eerlijk. Net als wij. We ervaren het samen en delen wat we ervaren. We prikken dwars door alle onzin heen en laten je zien, horen en ervaren wat we bij jouw vragen voelen. JOUW antwoorden. Als ze kloppen, weten wij het meteen. Wil je snel en eerlijk jouw eigen antwoorden ervaren? Ga dan mee, naar zee!

Wat is het precies?

 

Ervaren, delen, doen. De basis van alles. Ook op het strand. Je gaat evaren!

Niet alleen de wind, het zout en het geluid van de zee, maar ook wat je tegenhoudt.

Delen wordt van daaruit bijna vanzelfsprekend! Met anderen, maar vooral ook met jezelf. Eerlijk in de spiegel kunnen kijken. EN accepteren wat je daar ziet; licht, of donker!

Hiervoor kun je bijvoorbeeld in gesprek gaan met al die stemmetjes (ik-jes) in je hoofd en lijf die roepen “maar dat kan jij helemaal niet!” of: “veeels te eng!” of het bekende: “wat zullen mijn ouders, de buren, mijn kinderen daar wel niet van vinden?”

En als ervaren en delen lukt, dan komt het belangrijkste: DOEN!

De keuzes zijn weer aan jou! Hervaar het!  

Ervaringen van anderen

“Een bijzondere ontmoeting… Onder de vuurtoren in Noordwijk: een afspraak met Jeroen en Naath. Zij hebben mij in een sessie van een uur flink wat handvatten, tips en inzichten gegeven, waarmee ik weer een flinke stap kan zetten. Wat een fantastische ervaring! Ik heb alles wat jullie hebben gezegd ter harte genomen.”
Rob

“De strandwandeling van Kwartjes is echt ’n aanrader. In eerste instantie vond ik het best spannend om de strandwandeling te boeken, je weet immers niet wat je kunt verwachten en je spreekt af bij de vuurtoren, leuk, anders. Maar praten op t strand is heerlijk, niet eng, informeel en je loopt heel ontspannen met Jeroen, Nathalie of met hen samen zelfs! Ik had het geluk van bijzonder weer met veel wind laag over t strand. Koud, droog, veel wind….. lekker uitwaaien met Jeroen en Nathalie. Jeroen en Nathalie zijn heel puur, goud eerlijk, gewoon zoals ze zijn. Het voelt veilig om kwetsbare dingen met ze te bespreken.Als je twijfelt, gewoon doen, gun jezelf deze strandwandeling!”

Ingrid

Wil je weten wat we nog meer doen? Liever in een groepje Hervaren, met zijn tweeën, of via/op je werk?   Er is heel veel mogelijk! Kijk maar!

Ga je mee, naar zee?

Bel meteen om je afspraken in te plannen: 06-52374793 (Jeroen) , 06-50870178 (Naath) Of mail: wij@kwartjes.nl  (Check ook altijd even je spam voor een antwoord, onze mails komen niet altijd automatisch in je inbox! 🙂  Zo eigenwijs zijn wij 😉 )

1
×
Hi! Kunnen we je helpen? Stuur ons direct een Whatsapp!