Even vergeten dat je allang gelukkig bent? Klaar met excuses en bullshit om maar niet jezelf te mogen zijn?

Gun jezelf de tijd om even stil te staan. Niets te móéten. Het gevoel van: helemaal vastzitten aan verplichtingen, taken en personen, los te laten. Zodat je gaat ervaren wat stilte, of leegte, doet. Hervaren. Voelen. Je èchte ik ontmoeten en Thuiskomen op die plek waar al jouw wensen, dromen en gevoelens samen komen. Alle labels, kabels, touwen en banden mogen los en de maskers mogen af. 

Een Reset. Dat deel van jezelf wakker schudden dat al jarenlang in winterslaap was. Kleine stapjes, delen, ervaren, zeggen en doen. Zo simpel. Zeker, stralend, puur, tevreden en kwetsbaar tegelijk zijn, JIJ, zoals jij bent.

Wij bieden 1-op-1 sessies en korte, intensieve trajecten waarbij de Kwartjes meteen vallen.  DE antwoorden op de echte vragen die er zijn. Er komt duidelijkheid over wat de blokkades zijn en er wordt een zuivere spiegel voorgehouden. Intens, direct, in veiligheid en vanuit vertrouwen. Ook een strandwandeling van 1 uur geeft vaak al meeeega-veel inzichten!

Vooraf is er altijd een klik-gesprek. Klikt het niet, dan begeleiden wij niet. Dat werkt twee kanten op. We bespreken vooraf hoeveel sessies wij denken dat nodig is en geven het ook aan wanneer je bij ons niet aan het juiste adres bent. We leveren altijd maatwerk, want iedereen is uniek, in vraag en in begeleiding.

 

“Ik vond het een mooie sessie en er is een soort van rust/berusting over mij gekomen. Jullie hebben voor mij precies de goed aanpak…  het laten voelen. Uit mijn hoofd en naar mijn gevoel. Zo mooi hoe jullie dat doen en zo fijn om het te ervaren. Inderdaad die Kwartjes gaan dan vallen. Voor mij was het vooral dat ik eigenlijk wel wist waar het knelpunt zat maar het mocht er niet zijn. Ik probeerde het met mijn hoofd goed te beredeneren en goed af te schermen voor de buitenwereld ( en mijzelf ) maar nu heb ik het gevoeld. Ik heb het gevoeld en dat maakt mij zo blij en geeft zoveel vertrouwen. Dank jullie wel daarvoor.”

 

 

Wat is het en wat vonden anderen ervan?

 

Wij maken het vooral simpel. Als iets klopt dan gaat het simpel, soepel… als vanzelf. Direct toepasbare oefeningen, heldere inzichten en jouw eigen antwoorden. Jij bent degene die bepaalt. Jij bepaalt het tempo, de intensiteit (waarbij wij wel prikken en uitdagen) en absoluut ook of je er iets mee gaat doen.

Je ervaart wat je tegenhoudt om te komen waar je wilt zijn en je gaat weer voelen wat goed voor jou is. Je ont-moet jezelf en al die stemmetjes (ik-jes) in je hoofd en lijf. Die maar blijven roepen “maar dat kan jij helemaal niet!” of: “veeels te eng!” of het bekende: “wat zullen mijn ouders, de buren, mijn kinderen daar wel niet van vinden?” Je komt tot de kern bij jezelf. Daarbij vindt je rust in alles wat je doet en hoef je nooit meer speciaal op vakantie om die rust en ontspanning te vinden.

Simpelweg omdat alles al in jou zit! Wij halen het weer in jou naar buiten. De keuzes zijn aan jou!

Wij ‘werken’ volgens onze eigen methode: HERVAREN. ‘Technieken’ uit de Voice Dialogue, Transactionele Analyse, OMdenken, Mindfulness, Hartcoherentie, Big Five 4 life en nog veel meer, gecombineerd met onze haarfijne intuïtie. Daarmee ga je opnieuw ervaren wat natuurlijk voor jou is, wat je energie geeft en wat jou doet stralen. Zodat je met die creërende energie alles kunt doen wat jij wil. Namelijk: authentiek, energiek en natuurlijk uniek Jouw leven leiden!

 

“Na een periode van ruim 20 jaar ben ik Jeroen weer tegengekomen, omdat ik op zoek was naar een loopbaancoach. Na een fijn intakegesprek waarin de klik duidelijk aanwezig was, kreeg ik de indruk dat Jeroen net een tandje dieper zou kunnen komen, waardoor het uiteindelijk effect groter zou zijn en op basis daarvan heb ik uiteindelijk gekozen voor Jeroen. Uit eigen ervaring kan ik stellen dat mijn indruk juist is gebleken.

Jeroen bezit de kwaliteit om zonder oordeel je die vragen te stellen die nodig zijn om je (weer) in contact te brengen met jezelf. Hij laat je jezelf (weer) bewust maken hoe je in elkaar steekt, waarom je de keuzes maakt die je maakt en waarom je bent wie je bent. “Jij hebt alle antwoorden die je zoekt, ik help je ze naar boven te halen,” is een uitspraak die Jeroen heeft gedaan in het begin en dat heeft hij bij mij meer dan waargemaakt. Jeroen is authentiek en laat je in je waarde. Ik heb Jeroen gezegd tijdens onze laatste bijeenkomst dat ik voor het eerst in jaren mezelf weer heb teruggevonden. Jeroen heeft daarbij geholpen en daarvoor ben ik hem zeer dankbaar.

Niet een coach voor een traject, maar eentje voor het leven.”

 

“Bedankt Naath! Wat een confrontaties, wat een inzichten. Wat liet je mij zien hoe belangrijk het is goed voor mijzelf te zorgen en tijd te nemen. Bij mij zijn de ” kwartjes” wel duidelijk gevallen. Dit kwam op het juiste moment, wat had ik het nodig. Dit was heerlijk om weer eens even herinnerd te worden dat ik ook aan mijzelf mag denken. Ik ga volhouden en het uitbreiden. Nogmaals dank”

“Jeroen is twee woorden: puur en goed. Met zijn ogen als kleine schijnwerpertjes weet hij precies de plekken te vinden waar het om gaat. Hij belicht de kern. Hij laat je jezelf afpellen en die kern zien. Een mooier cadeau kan je niet krijgen. Hij wil oprecht het beste voor jou, in jouw tempo, op jouw manier en op jouw initiatief. Voor mij heeft Jeroen keuzes maken makkelijker gemaakt door meer in contact te zijn met mijzelf.”

“De keus om de 2-daagse bij jullie te volgen die ik volledig op mijn gevoel heb gedaan was het begin naar een mooie reis . Een reis waarin ik mijzelf mag zijn om wie ik ben met alles wat er is. Ik ben trots dat ik die stap heb gezet en ik ben jullie zoooo dankbaar dat ik jullie heb leren kennen. En dat ik NU met jullie de vervolgstappen zet!”

 

 

Bel meteen om je afspraken in te plannen: 06-52374793 (Jeroen) , 06-50870178 (Naath) of mail: wij@kwartjes.nl  (Check ook altijd even je spam voor een antwoord, onze mails komen niet altijd automatisch in je INbox! 🙂  Zo eigenwijs zijn wij 😉 )

 

Wil je weten wat we nog meer doen? Hier vind je alles!